0165 50 80 79

Bouwmanagement

Addirco Bouwmanagement BV onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, no-nonsense houding, brede expertise en ervaring, gepassioneerde inzet en kwaliteit.

Kwaliteit wordt niet alleen behaald in de ontwerpfase maar ook in de realisatiefase waarin Addirco Bouwmanagement BV zowel een begeleidende en coördinerende rol als ook een controlerende taak vervult.

Vanuit een duidelijk ontwerp zoeken we de samenwerking met betrouwbare partners waarbij respect en een duidelijke communicatie en afstemming belangrijke ingrediënten zijn om tot een soepel bouwproces te komen waarbij de verwachte kwaliteit en het eindresultaat tot tevredenheid van principaal de maatstaf is.

De controle op kwaliteit gebeurt eveneens in eigen beheer, gebruik makend van een handige app-tool, welke met de bouwpartners wordt gedeeld en gecommuniceerd, waardoor er kort en adequaat geacteerd kan worden op omissies.

Neem contact met ons op en vraag naar onze zeer UNIEKE uitgebreide variant bouwbegeleiding bij zelfbouw-opdrachtgeverschap (ook voor bedrijven). Wij vertellen welke grote voordelen dit voor u heeft en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.