0165 50 80 79

Ontwerp & vergunning

Addirco Bouwburo BV bedenkt, ontwerpt, concretiseert en realiseert werkbare, praktische functionele aansprekende (bedrijfs)huisvesting met een eigentijdse verantwoorde uitstraling en vormgeving, passend bij de wensen en identiteit van de klant. Of het nu gaat om bedrijfspanden, utiliteit, (semi)maatschappelijke gebouwen of woningbouw, bij Addirco Bouwburo BV kunt u terecht.

Vanuit een brede interesse voor en rekening houdend met werk-, productie- en logistieke processen ontwerpen we functionele, praktische en prettig voelende werk- en woonomgevingen voor u als gebruiker. Uiteraard gaan we aan uw specifieke wensen en gedachten niet voorbij en schromen we niet u een spiegel voor te houden en mee te denken over uw bedrijfsvoering. Duidelijkheid en openheid met respect voor elkaar en elkaars doelen zijn hierbij onontbeerlijk.

Re-fit

Niet alleen nieuwbouw maar ook het restylen van panden en bedrijven is één van onze expertises.

Zowel de re-fit in uitstraling in- en uitwendig van het pand, maar ook de inrichting worden opgewaardeerd. Uiteraard vergeten we dan ook niet de energieprestatie van het totale pand op te waarderen.